Daken

DAK REINIGEN VAN A TOT Z

Uw dak reinigen? Waterlekken, verstopte dakgoten of een ontsierende groene tint op je dak? No, thanks! Tijdig ingrijpen is de boodschap. Enter Contramos voor een grondige dakreiniging. Eerst ontvangt u een vrijblijvende offerte voor het ontmossen van uw dak. Daarna informeren we je in verband met de prijs en de timing. Akkoord? Dan rollen we de mouwen op en komen je dak reinigen en/of ontmossen. Leien dakpannen of golfplaten? We passen de druk naadloos aan in functie van jouw dakbedekking. Reken maar op een spik en span resultaat!


HET MOS VOOR ZIJN: ANTI-MOS PRODUCT

Contramos zet de meest effectieve middelen in om mos te bestrijden. Na de reiniging plaatsen we preventief een anti-mos product. Dit zal een extra beschermende laag bieden zodat nieuwe mossen en algen (of andere vervuiling) zich minder goed kunnen hechten. Door dit product jaarlijks én preventief te plaatsen, bent u nieuwe mosgroei altijd voor! Met andere woorden, je dak ontmossen moet je maar één keer laten doen, als we samenwerken.

dak ontmossen

Ter info: Contramos gaat proper en precies te werk. Daarom nemen we de opkuis er graag bij! We verwijderen alle mossen en laten je omgeving kraaknet achter.

HYDROFUGE VOOR JE DAK

Het ontmossen van je dak is geen wekelijks klusje, integendeel. Daarom brengen we een beschermende laag hydrofuge aan. Deze transparante vloeistof is de beste remedie om terugkerend mos te bestrijden, want mosvorming wordt zo lang mogelijk uitgesteld. Bovendien wordt de levensduur van je dak fors verlengd. Een minimale investering om maximaal van te profiteren!

Totale reiniging en bescherming van uw woning? Bekijk zeker onze opties voor een totaalreiniging en behandeling voor uw dak én gevel! 

dak reinigen

Het ontmossen van je dak is geen wekelijks klusje, integendeel. Daarom brengen we een beschermende laag hydrofuge aan. Deze transparante vloeistof is de beste remedie om terugkerend mos te bestrijden, want mosvorming wordt zo lang mogelijk uitgesteld. Bovendien wordt de levensduur van je dak fors verlengd. Een minimale investering om maximaal van te profiteren!

Totale reiniging en bescherming van uw woning? Bekijk zeker onze opties voor een totaalreiniging en behandeling voor uw dak én gevel!

Let op! Contramos klimt met plezier de ladder op voor jouw dakreiniging, dakontmossing of hydrofugelaag, maar ontfermt zich niet over daken met asbest. 

EEN FRISSE MAKE-OVER MET EEN DAK COATING 

Na de dakreiniging kunnen we als finishing touch een coating op je dak aanbrengen. De meest gebruikte kleuren zijn antraciet en zwart. Wilt u toch een andere kleur, vraag ons zeker naar de mogelijkheden.  Eventuele sporen van slijtage verdwijnen als sneeuw voor de zon, en je dak straalt in een gloednieuw kleedje. Als bonus is het zo nog beter beschermd tegen alle mogelijke weersomstandigheden. Alleen maar voordelen!

Tip: het reinigen van daken is voor ons een koud kunstje. Of we ook je oprit kuisen en je gevel reinigen? Sure! Voor een kleine meerkost nemen we alles onder handen. Neem contact met ons op en we komen graag langs om een totaalpakket te bespreken. Je dak onderhouden op regelmatige basis? We nemen alle factoren onder de loep en stellen een onderhoudscontract op.  

FILOSOFIE CONTRAMOS 

Een nieuw of gereinigd dak houden wij samen met jullie zo lang mogelijk mos- en vervuilingsvrij. Met onze op maat gemaakte (na)behandelingen kunnen we dit garanderen en worden onnodige kosten in de toekomst vermeden. Voor zowel nieuwe als bestaande woningen. Tenslotte willen wij mogelijke problemen voor zijn in plaats van ze te bestrijden.

dak coating

JE DAK REINIGEN? EEN UITVOERIGE DAKONTMOSSING? JE DAK COATEN?

Contramos voor de reiniging van je volledige woning

Jouw gevel reinigen

Je gevel bepaalt de uitstraling van je woning, kantoor of bedrijfspand. Maar regen, stof en vervuiling laten na enkele jaren hun sporen na. Doffe, donkere buitenmuren? Vuil voegwerk? Daar pas je liever voor! Contramos komt je gevel reinigen en geeft hem een flinke opfrisbeurt. Maar het draait uiteraard niet enkel om uiterlijk vertoon. Een aangetaste gevel kan op termijn vochtproblemen veroorzaken. Reden te meer om tijdig in te grijpen en je gevel te laten reinigen door een specialist. Wenst u meer informatie?
Klik dan zeker op deze link:

Gevel reinigen

Jouw oprit reinigen

De oprit is de rode loper van je woonst, kantoor of bedrijfspand in Leuven. Maar hardnekkig vuil of wilde mosvorming kunnen een warm welkom flink verpesten. Contramos engageert zich met de glimlach om je oprit te reinigen. Keramische klinkers of betonklinkers reinigen? Onze kennis is ruim en onze materialen zijn buitengewoon efficiënt. Op slechts enkele uren tijd zorgen we ervoor dat uw oprit er weer proper bij ligt.  Klik dan zeker op deze link:

Oprit/terras reinigen

Benieuwd naar onze gerealiseerde projecten?

Controleer dan zeker al onze social media kanalen zoals Instagram,Youtube en Facebook.  Deze updaten we regelmatig! Hier vind u alvast meer foto's en video's.

ontmossen

Zwarte aanslag op je gevel verwijderen? Een uitvoerige dakontmossing? Voor de reiniging van je gevel, oprit, terras en dak, contacteer je Contramos!


close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x