Gevel Reinigen

WAAROM JE GEVEL REINIGEN?


Je gevel bepaalt de uitstraling van je woning, kantoor of bedrijfspand. Maar regen, stof en vervuiling laten na enkele jaren hun sporen na. Doffe, donkere buitenmuren? Vuil voegwerk? Daar pas je liever voor! Contramos komt je gevel reinigen en geeft hem een flinke opfrisbeurt. Maar het draait uiteraard niet enkel om uiterlijk vertoon. Een aangetaste gevel kan op termijn vochtproblemen veroorzaken. Reden te meer om tijdig in te grijpen en laat je gevel reinigen door een specialist.

Gevel stoomreiniging

Tip: overweeg je om je huis te verkopen? Dan is een gevelreiniging zeker de moeite waard! Een propere gevel zorgt voor een aanzienlijke opwaardering én een geslaagde eerste indruk. 

GEVEL REINIGEN VAN START TOT FINISH 

Na het eerste contact komen we ter plaatse om je gevel te inspecteren en analyseren. De staat van je buitenmuren, het soort gevelbekleding, de oppervlakte … Ook niet onbelangrijk: je voegen moeten sterk genoeg zijn, voordat we starten met reinigen. Groen licht voor de offerte? Super! Je gevel is in goede handen, want wij gaan vakkundig, maar voorzichtig te werk. We selecteren de juiste methode, met aangepaste druk en temperatuur voor jouw gevelreiniging. De uitstraling van je muren gaat er ruimschoots op vooruit.  

gevel reinigen

Contramos boost de buitenmuren van particuliere woningen, kantoren en bedrijfspanden met een uitvoerige gevelreiniging. Precies, piekfijn en professioneel! 

HYDROFUGE VOOR JE GEVEL


Wil je enkel het beste van het beste voor jouw gevel? Terecht! Laat dat nu nét zijn waar Contramos ook naar streeft. Een transparante laag hydrofuge is de ideale gevelbescherming. Door je gevel te impregneren, geven we de muren als het ware een waterdicht regenjasje. Extra pluspunt? We zetten algemene vervuiling, vetten, mossen en algen voor jaren buitenspel. Bye bye, vochtproblemen! Benieuwd naar onze werkwijze?

Gratis offerte

Contramos is je deskundige partner voor het hydrofoberen van je gevel. Jouw buitenmuren zijn in één klap vuil- én waterafstotend.

Tip: van gevel reinigen met stoom tot bakstenen reinigen: Contramos is koploper in het reinigen van gevels. Maar wist je dat we ook je dak ontmossen of je terras kuisen? Neem contact met ons op en we komen graag langs voor een complete prijsofferte op maat. 

WAT IS HET VERSCHIL TUSSEN OLEOFUGE EN HYDROFUGE?

Bij Contramos willen wij graag een optimale bescherming bieden voor uw gevel. Hydrofuge is een methode om uw dak of gevel water- en vuilafstotend te maken. Het wordt ook wel impregnatie genoemd. Bij hydrofuge wordt er een transparante waterafstotende vloeistof op het oppervlak aangebracht. Het product dringt diep door in de poriën van de gevelstenen en/of de dakpannen zodat er geen water (neerslag) en vocht meer doorheen kan komen.

Aangezien onze regen heel wat olie en vetten bevat zal de bescherming met oleofuge nog een stap verder gaan. Oleofuge heeft dezelfde werking als hydrofuge, alleen zal deze hierbovenop ook nog eens vet- en olieafstotend werken zodat de materialen minder snel vervuilen. Met andere woorden oleofuge > hydrofuge.

Contramos voor de reiniging van je volledige woning

Jouw dak ontmossen

Waterlekken, verstopte dakgoten of een ontsierende groene tint op je dak? No, thanks! Tijdig ingrijpen is de boodschap. Enter Contramos voor een grondige dakreiniging. Eerst ontvangt u een vrijblijvende offerte voor het ontmossen van uw dak. Daarna informeren we je in verband met de prijs en de timing. Akkoord? Dan rollen we de mouwen op en komen je dak reinigen en/of ontmossen. Leien dakpannen of golfplaten? We passen de druk naadloos aan in functie van jouw dakbedekking. Reken maar op een spik en span resultaat! Wenst u meer informatie of bent u benieuwd naar onze werkwijze? Klik dan zeker op deze link:

Dak reinigen

Jouw oprit reinigen

De oprit is de rode loper van je woonst, kantoor of bedrijfspand in Leuven. Maar hardnekkig vuil of wilde mosvorming kunnen een warm welkom flink verpesten. Contramos engageert zich met de glimlach om je oprit te reinigen. Keramische klinkers of betonklinkers reinigen? Onze kennis is ruim en onze materialen zijn buitengewoon efficiënt. Op slechts enkele uren tijd zorgen we ervoor dat uw oprit er weer proper bij ligt. Wenst u meer informatie of benieuwd naar onze werkwijze? Klik dan zeker op deze link:

Oprit/terras reinigen

Benieuwd naar onze gerealiseerde projecten?

Controleer dan zeker al onze social media kanalen zoals Instagram,Youtube en Facebook. Deze updaten we regelmatig! Hier vind u alvast meer foto's en video's.

JE GEVEL REINIGENZWARE AANSLAG OP JE GEVEN VERWIJDEREN? JE GEVEL HYDROFOBEREN? BESCHERMLAAG VOOR JE GEVEL?

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x