Parkings

PARKING REINIGEN VOOR EEN FRISSE UITSTRALING

De parking is de rode loper van je kantoor of bedrijfspand. Maar hardnekkig vuil of wilde mosvorming kunnen een warm welkom flink verpesten. Contramos engageert zich met de glimlach om je parking te reinigen. Keramische klinkers of betonklinkers reinigen? Onze kennis is ruim en onze materialen zijn buitengewoon efficiënt. 

Parking, stoomreiniging, hogedrukreiniging, parkingreiniging

Contramos kent de kneepjes van het vak om je parking te reinigen. Vanuit Limburg werken we voor zowel particulieren als bedrijven in België. 

WERKWIJZE REINIGEN PARKING

Na het ontvangen van uw contactformulier, contacteren wij u om een vrijblijvende afspraak te maken. Een van onze medewerkers komt ter plaatse om alle praktische zaken te bespreken. Hij bekijkt samen met u welke werkzaamheden nodig én mogelijk zijn. Ook meet hij de grootte van de parking op. Aan de hand van die informatie maken we een offerte op.

Gratis offerte

Parking, stoomreiniging, hogedrukreiniging, parkingreiniging

PARKING REINIGEN VOLGENS HET BOEKJE

Je parking stevig onder handen laten nemen? Onze experts zijn al onderweg! Met uitgebreide knowhow brengt hij de nodige aspecten in rekening en stelt hij een offerte op voor jouw oprit- of terrasreiniging. Gaan we samen in zee? Top! Daarna beginnen onze vakmannen aan het echte werk. Met onze stoomreiniger spuiten we het volledige oppervlak af. Het materiaal en de druk worden zorgvuldig afgestemd op jouw ondergrond. Voor minder dan een tiptop resultaat doen we het niet!

Contramos komt in actie om uw parking te reinigen. Een warm welkom? Yes please! 
AANBRENGEN VAN EEN VUILWERENDE COATING VOOR UW PARKING

Eens je parking gereinigd is, wil je deze natuurlijk zo lang mogelijk proper houden. Eén van de meest voorkomende vraag is: "Hoe lang blijft deze proper?". Het antwoord op deze vraag is afhankelijk van verschillende factoren zoals intensiteit gebruik, type parking, (groene) omgeving etc. Maar horizontale oppervlakten (zoals parkings) zullen sneller terug vuil worden dan niet-horizontale oppervlakten (zoals gevels of daken). De voornaamste reden hiervoor is dat het (regen)water hier op blijft liggen.

Door uw parking te beschermen met een vuilwerende coating zal deze optimaal en zo lang mogelijk beschermd worden tegen waterindringing, alsook tegen indringing van vet en oliën.

Contacteer ons  Gratis offerte

Contramos voor de reiniging van je volledige woning of pand

Jouw gevel reinigen

Je gevel bepaalt de uitstraling van je woning, kantoor of bedrijfspand. Maar regen, stof en vervuiling laten na enkele jaren hun sporen na. Doffe, donkere buitenmuren? Vuil voegwerk? Daar pas je liever voor! Contramos komt je gevel reinigen en geeft hem een flinke opfrisbeurt. Maar het draait uiteraard niet enkel om uiterlijk vertoon. Een aangetaste gevel kan op termijn vochtproblemen veroorzaken. Reden te meer om tijdig in te grijpen en je gevel te laten reinigen door een specialist. Wenst u meer informatie?
Klik dan zeker op deze link:

Gevel reinigen

Jouw dak ontmossen

Waterlekken, verstopte dakgoten of een ontsierende groene tint op je dak? No, thanks! Tijdig ingrijpen is de boodschap. Enter Contramos voor een grondige dakreiniging. We sturen een expert op pad, die alle aspecten in kaart brengt. Daarna informeren we je in verband met de prijs en de timing. Akkoord? Dan rollen onze vakmannen de mouwen op om je dak te reinigen. Leien dakpannen of golfplaten? We passen de druk naadloos aan in functie van jouw dakbedekking. Reken op een spik en span resultaat! Wenst u meer informatie? Klik dan zeker op deze link:

Dak reinigen

Benieuwd naar onze gerealiseerde projecten?

Controleer dan zeker al onze Social Media kanalen, deze updaten we regelmatig. Hier vind u alvast meer foto's en video's.

Een uitzonderlijke service …

Contramos zet maximaal in op een uitstekende customer service. Al bij de eerste afspraak nemen we ruim de tijd om te luisteren naar jouw wensen. Je oprit reinigen of mos verwijderen? Onze vakmannen gaan geen uitdaging uit de weg. Ze staan tijdig voor je deur, bestrijden zelfs het kleinste vuiltje en zorgen voor een pico bello opkuis. Na de reiniging hechten we veel belang aan een persoonlijke opvolging. Was alles in orde? Zijn er nog vragen? De klant moet tevreden zijn, daar draait het om! 

“We dragen onze menselijke aanpak hoog in het vaandel. Iedere klant wordt van A tot Z begeleid.”


Tip: aan expertise geen gebrek bij Contramos, want we kunnen méér dan enkel je parking schoonmaken. We steken graag de handen uit de mouwen om jouw dak of gevel te reinigen, zowel voor professionelen als particulieren. Interesse? Geef ons een seintje en we komen graag langs voor een all-in prijsofferte.

JE PARKING REINIGEN? JE KLINKERS ONTMOSSEN? JE TERRAS REINIGEN? GEVEL HYDROFOBEREN?

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x