Over ons

CONTRAMOS

De drijvende kracht achter het bedrijf Contramos zijn Niels Behets, afkomstig uit Leuven (Vlaams-Brabant) en Joeri Luts, afkomstig uit Heppen (Limburg). Na een eerdere samenwerking binnen dezelfde sector beseften ze snel wat ze voor elkaar konden betekenen. Joeri heeft jarenlange ervaring opgedaan in het reinigen en ontmossen van verschillende typen daken, gevels en opritten. Anderzijds heeft Niels dan weer jaren ervaring in de daken- en bouwsector alsook een brede managementervaring. Een synergie waar verder wat mee gedaan moest worden! Al snel ontstond Contramos, waarbij Joeri en Niels schrijven aan een nieuw succesverhaal en de dagelijkse leiding van het bedrijf voor hun rekening nemen.“Contramos staat voor ervaring en passie. Daarom staan beide zaakvoerders zowel voor als achter de schermen.”

EEN DOORGEDREVEN SPECIALISATIE

Hoeveel bar gebruikt de hogedrukreiniger? Zullen mijn dakpannen het overleven? Worden de klinkers niet beschadigd? Veel gestelde vragen, en terecht! Contramos stelt je graag gerust. We werken met verschillende professionele hogedruk- en stoomreinigers. De nodige aspecten worden overlopen, om het juiste apparaat en de aangepaste druk voor jouw type oprit-, gevel- of dakreiniging te bepalen. Laat je reinigingsklus dus zonder zorgen over aan onze experts.

"Vroeger was dé methode om te reinigen met veel druk, met poreuze dakpannen en stenen tot gevolg. Tegenwoordig verlagen we de druk, en verhogen we de temperatuur tot wel 90 graden en meer. Mos, algen en andere vervuilingen worden afgebroken bij hoge temperaturen, waardoor uw dak, gevel of oprit niet beschadigd wordt. Vanuit dit principe ontstond de nieuwe term: stoomreinigen."

EEN UITZONDERLIJKE SERVICE

Contramos zet maximaal in op een uitstekende customer service. Nadat u ons contactformulier heeft ingevuld, kunnen we u al een eerste en vrijblijvende offerte bezorgen. Interesse opgewekt? Hierna komen wij uw woonst inspecteren en overlopen we samen de mogelijkheden. Dit is en blijft allemaal vrijblijvend. Na akkoord, kijken we samen in de agenda wanneer we de werken kunnen inplannen.

Bij het eerste contact nemen we ruim de tijd om te luisteren naar jouw wensen. Je dak reinigen of mos verwijderen? We gaan geen uitdaging uit de weg. We staan tijdig voor je deur, bestrijden zelfs het kleinste vuiltje en zorgen voor de volledige opkuis. Na de reiniging hechten we veel belang aan een persoonlijke opvolging en transparantie. Was alles in orde? Zijn er nog vragen? De klant moet tevreden zijn, daar draait het om!

“We dragen onze menselijke aanpak hoog in het vaandel. Iedere klant wordt van A tot Z begeleid.”


OP ZOEK NAAR EEN DAKREINIGER MET KENNIS VAN ZAKEN?

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x