Opritten/terrassen

OPRIT REINIGEN VOOR EEN FRISSE UITSTRALING

De oprit is de rode loper van je woonst, kantoor of bedrijfspand. Maar hardnekkig vuil of wilde mosvorming kunnen een warm welkom flink verpesten. Contramos engageert zich met de glimlach om je oprit te reinigen. Keramische klinkers of betonklinkers reinigen? Onze kennis is ruim en onze materialen zijn buitengewoon efficiënt. Op slechts enkele uren tijd zorgen we ervoor dat uw oprit er weer proper bij ligt.

oprit reinigen

Contramos kent de kneepjes van het vak om je oprit te reinigen. Vanuit Limburg werken we voor zowel particulieren als bedrijven in België. 

TERRAS REINIGEN VOOR EEN ZORGELOZE ZOMER

“Help, mijn terras is groen!” Je oase van rust wordt het hele jaar door blootgesteld aan weer en wind. Van dat ultieme relaxmoment blijft weinig over, wanneer je tegels ontsierd worden door een laagje vuil of een groene aanslag. Een occasionele opknapbeurt om je terras te kuisen is dus geen overbodige luxe. Contramos to the rescue! Dankzij een effectieve terrasreiniging laten we jouw stenen schitteren als nooit tevoren. Genieten maar!

We gebruiken de techniek van STOOMREINIGEN. Dit wil simpelweg zeggen dat we de temperatuur doen stijgen tot boven de 100 graden Celcius én de druk verlagen.

Voordelen van stoomreinigen:
1) We maken uw stenen niet poreus (anders kan nieuwe vervuiling zich sneller nestelen).
2) Algen en mos sterven boven 80 graden Celsius, plus andere vervuiling ‘vegen’ we weg.

Gratis offerte >>


Contramos komt in actie om terrastegels te reinigen. Een smetteloos en summerproof terras? Yes please! 

OPRIT REINIGEN VOLGENS HET BOEKJE

Je oprit of terras stevig onder handen laten nemen? Onze experts zijn al onderweg! Met uitgebreide knowhow brengt hij de nodige aspecten in rekening en stelt hij een offerte op voor jouw oprit- of terrasreiniging. Gaan we samen in zee? Top! Daarna beginnen onze vakmannen aan het echte werk. Met onze stoomreiniger spuiten we het volledige oppervlak af. Het materiaal en de druk worden zorgvuldig afgestemd op jouw ondergrond. Voor minder dan een tiptop resultaat doen we het niet!

Tip: aan expertise geen gebrek bij Contramos, want we kunnen méér dan enkel je oprit of terras schoonmaken. We steken graag de handen uit de mouwen om jouw dak of gevel te reinigen. Interesse? Geef ons een seintje en we komen graag langs voor een all-in prijsofferte.

Een uitzonderlijke service …

Contramos zet maximaal in op een uitstekende customer service. Al bij de eerste afspraak nemen we ruim de tijd om te luisteren naar jouw wensen. Je oprit reinigen of mos verwijderen? Onze vakmannen gaan geen uitdaging uit de weg. Ze staan tijdig voor je deur, bestrijden zelfs het kleinste vuiltje en zorgen voor een pico bello opkuis. Na de reiniging hechten we veel belang aan een persoonlijke opvolging. Was alles in orde? Zijn er nog vragen? De klant moet tevreden zijn, daar draait het om! 

“We dragen onze menselijke aanpak hoog in het vaandel. Iedere klant wordt van A tot Z begeleid.”

Op zoek naar een opritreiniger met kennis van zaken? Voor jouw oprit- of terrasreiniging in Leuven moet je bij Contramos zijn!


Contramos voor de reiniging van je volledige woning

Jouw gevel reinigen

Je gevel bepaalt de uitstraling van je woning, kantoor of bedrijfspand. Maar regen, stof en vervuiling laten na enkele jaren hun sporen na. Doffe, donkere buitenmuren? Vuil voegwerk? Daar pas je liever voor! Contramos komt je gevel reinigen en geeft hem een flinke opfrisbeurt. Maar het draait uiteraard niet enkel om uiterlijk vertoon. Een aangetaste gevel kan op termijn vochtproblemen veroorzaken. Reden te meer om tijdig in te grijpen en je gevel te laten reinigen door een specialist. Wenst u meer informatie?
Klik dan zeker op deze link:
Gevel reinigen

Jouw dak ontmossen

Waterlekken, verstopte dakgoten of een ontsierende groene tint op je dak? No, thanks! Tijdig ingrijpen is de boodschap. Enter Contramos voor een grondige dakreiniging. We sturen een expert op pad, die alle aspecten in kaart brengt. Daarna informeren we je in verband met de prijs en de timing. Akkoord? Dan rollen onze vakmannen de mouwen op om je dak te reinigen. Leien dakpannen of golfplaten? We passen de druk naadloos aan in functie van jouw dakbedekking. Reken op een spik en span resultaat! Wenst u meer informatie? Klik dan zeker op deze link:
Dak reinigen

Benieuwd naar onze gerealiseerde projecten?

Controleer dan zeker al onze social media kanalen, deze updaten we regelmatig! Hier vind u alvast meer foto's en video's.

JE OPRIT REINIGEN? JE KLINKERS ONTMOSSEN? JE TERRAS REINIGEN?

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x